A kedvezményezett neve: Pyro-Fókusz Kft.

A projekt címe: "Készletbeszerzés, bér és béren kívüli működési költség."

A projekt azonosító száma: GINOP-9.1.1-21

A program tervezett befejezési dátuma: 2022.09.10.

Hitel összege: 10 millió Ft.

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

A finanszírozás a Covid-19 világjárványra adott uniós válasz részeként történik.

Bemutatkozó

1993-ban szereztünk pirotechnikusi szakképesítést és ettől az évtől vagyunk jelen a magyar tűzijátékok piacán.

1997-ben hoztuk létre a Pyromix Bt.-t. A kezdeti években a tűzijátékok kivitelezése és teljes körű lebonyolítása volt a cég fő profilja.

2003. évtől, a törvényi módosításoknak köszönhetően, lehetőség nyílt a pirotechnikai termékek forgalmazására is.

2006. januárjában, a régióban egyedüliként, megnyitottuk kis- és nagykereskedelmi raktárbázisunkat, ahol egész évben kiszolgáljuk a hozzánk forduló pirotechnikus szakembereket, kiskereskedőket és magánszemélyeket.

Raktárunkban 4 hazai importőr pirotechnikai termékeit találja meg, széles választékban, kedvező áron!

2007. évben alakult meg a Pyro-Fókusz Kft., mint a Pyromix Bt. társcége. A Pyromix Bt. által 1997. óta megkezdett munka egy részét vette át.

2010 januárjában abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a 2010. Pécs Európa Kulturális Fővárosa év nyitására cégünk készíthette a tűzijátékot.

2012-ben, a tűzijátékok mellé, új szolgáltatásként, Magyarországon elsőként, vízjátékot készítettünk. A gép és a program fejlesztése folyamatosan történik. Ennek köszönhető, hogy ma már külföldre is gyártunk gépeket, illetve külföldön is készítünk vízjáték szolgáltatást.

2014-ben az eddigi újításokhoz további látványos technikai újdonságot terveztünk és gyártottunk: ez a lánggép. A piacon kapható lánggépektől eltérő működésű szerkezet kompatibilis a vízjátékkal és a klasszikus tűzijátékkal.

2015-ben tovább gondoltuk a vízjátékban használt led reflektorok működését, és így született meg legújabb látványosságunk: az épületfényjáték


A tűzijáték, a vizijáték, a lángshow és a fényjáték együtt, különleges és Magyarországon egyedülálló, összművészeti attrakciót hoznak létre.

A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához.

Személyi és tárgyi feltételeink egyaránt lehetővé teszik a tűzijátékok magas színvonalú megtervezését, valamint a biztonságos és szakszerű kivitelezését.

SHARE THIS PAGE!

Pyro-Fókusz Kft.
7763 Egerág, Hrsz. 129/5
pyrofokusz@t-online.hu, pyromix@t-online.hu


20/4502674, 20/9261-483

Thanks for filling out form!