Website Builder

HA SZERETNE EGY TŰZES  ÉJSZAKÁT

A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához.

Bemutatkozó

1993-ban szereztünk pirotechnikusi szakképesítést és ettől az évtől vagyunk jelen a magyar tűzijátékok piacán.

1997-ben hoztuk létre a Pyromix Bt.-t. A kezdeti években a tűzijátékok kivitelezése és teljes körű lebonyolítása volt a cég fő profilja.

2003. évtől, a törvényi módosításoknak köszönhetően, lehetőség nyílt a pirotechnikai termékek forgalmazására is.

2006. januárjában, a régióban egyedüliként, megnyitottuk kis- és nagykereskedelmi raktárbázisunkat, ahol egész évben kiszolgáljuk a hozzánk forduló pirotechnikus szakembereket, kiskereskedőket és magánszemélyeket.

Raktárunkban 4 hazai importőr pirotechnikai termékeit találja meg, széles választékban, kedvező áron!

2007. évben alakult meg a Pyro-Fókusz Kft., mint a Pyromix Bt. társcége. A Pyromix Bt. által 1997. óta megkezdett munka egy részét vette át.

2010 januárjában abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a 2010. Pécs Európa Kulturális Fővárosa év nyitására cégünk készíthette a tűzijátékot.

2012-ben, a tűzijátékok mellé, új szolgáltatásként, Magyarországon elsőként, vízjátékot készítettünk. A gép és a program fejlesztése folyamatosan történik. Ennek köszönhető, hogy ma már külföldre is gyártunk gépeket, illetve külföldön is készítünk vízjáték szolgáltatást.

2014-ben az eddigi újításokhoz további látványos technikai újdonságot terveztünk és gyártottunk: ez a lánggép. A piacon kapható lánggépektől eltérő működésű szerkezet kompatibilis a vízjátékkal és a klasszikus tűzijátékkal.

2015-ben tovább gondoltuk a vízjátékban használt led reflektorok működését, és így született meg legújabb látványosságunk: az épület fényjáték. 


A tűzijáték, a vizijáték, a lángshow és a fényjáték együtt, különleges és Magyarországon egyedülálló, összművészeti attrakciót hoznak létre. 

A tűzijáték szolgáltatások terén, az eltelt évek során sikerült elérnünk, hogy Baranya megye nagyobb tűzijátékait cégünk készíti.

A sok éves szakmai tapasztalatnak és fejlesztésnek köszönhetően, több, számítógép vezérlésű indítógéppel rendelkezünk. Ennek eredményeképpen, azonos időben, több nagyszabású, zenés tűzijáték kivitelezhető, melyben a termékek bontása és az effektek hangulata pontosan illeszkedik a zene ütemeihez, stílusához.

Személyi és tárgyi feltételeink egyaránt lehetővé teszik a tűzijátékok magas színvonalú megtervezését, valamint a biztonságos és szakszerű kivitelezését..

 LÁNGÉP- 2016 -os év újdonsága
LÁNG SHOW!

Saját fejlesztésű lánggépeinkkel vállaljuk koncertek, színpadi produkciók, vagy akár az általunk kivitelezendő vízjátékok színvonalának emelését, különleges, 8-10 m hosszúságú lángoszlopokból összeállított látványossággal.

TŰZJÁTÉKFUTÁR

A  tűzijátékok széles választékával várjuk vásárlóinkat! 
Tekintse meg a tuzijatekfutar.hu oldalon webáruházunk ajánlatát, melyben részletes leírást talál a termékekről, árakkal, működési idővel.VIZIVARÁZS

Egyedülálló szolgáltatást kínálunk, melyben a víz, a színek és a zenék játszák a főszerepet. A szökőkút rendszerben harmonikusan fonódik össze a vízsugarak tánca a színekkel és a zene ütemeivel, hangulatával.


FÉNYJÁTÉK

Még egy újdonság
Az előre felprogramozott zenés fényjátékokat mobil eszközéről  is indíthatja. A világ bármely pontjáról indítható, így külföldről is bárki meglepheti szeretteit, akik az adott épület előtt tartózkodnak.

LÁNG SHOW

Saját fejlesztésű lánggépeinkkel vállaljuk koncertek, színpadi produkciók, vagy akár vízjátékok különlegessé tételét, 8-10 m hosszúságú lángoszlopokból összeállított látványossággal.


CUKORÁGYÚ

Gyerekprogramok elmaradhatatlan eleme a sűrített levegővel indított csoki, vagy cukoreső, mely
10-15m magasságból hullik le.


TŰZIJÁTÉKOK

Tűzijátékok engedély nélkül: 2003. óta lehetőség van arra, hogy kis hatóanyag-tartalmú pirotechnikai termékeket a civil, nem pirotechnikus  (16.év) is szabadon, engedély nélkül felhasználhasson, az év minden napján

Pyro-Fókusz Kft.
7763 Egerág, Hrsz. 129/5
fax: 72/239-617
E-mail: pyrofokusz@t-online.hu, pyromix@t-online.hu

Erdősi Éva-pirotechnikus
20/4502674
Zavada Márton-pirotechnikus
20/9261-483

Thanks for filling out form!